Andreasschool

ds Creutzbergweg 1 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

293 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Andreasschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Andreasschool foto

Op Andreasschool vind je 68 klassenfoto’s en 293 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mr Wijshake(Wijsneus) was hoofd van onze school.

Mr Wijshake(Wijsneus) was hoofd van onze school.En wie kent juf.Looman niet.En mr.v/d Werf. En vergeet vooral niet het lied van de week.Kon je die niet uit je hoofd dan betekende dat geen speelkwatier. (heb vaak geen speelkwatier gehad) Leuk trouwens dat ik ook juf.Wildemans tegen kom heb bij haar in de eerste klas gezeten.

Andreasschool, 1964

Tja, in mijn tijd was Mr.

Tja, in mijn tijd was Mr. Wijshake toch wel het gezicht van de school. Hij heeft in ieder geval niet bijgedragen tot enig zelfvertrouwen: als 10 jarig jongetje als enige va de klas op een hete zomerdag HET glas limonade van de meester krijgen doet je geen goed.....: ik neem het hem nog steeds kwalijk. Positief herinneringen: 2 jongens war ik heel goed contact mee had: allebei "Piet(er)" volgens mij en 1 had als achternaam Stevens. Verder een zwak voor het mooiste meisje van de klas: Ira.

Andreasschool, 1969

Kwam als 7 jarige op de kleuterschool (we waren geemigeerd geweest naar Canada en kwamen midden in schooljaar terug naar Nederland).

Kwam als 7 jarige op de kleuterschool (we waren geemigeerd geweest naar Canada en kwamen midden in schooljaar terug naar Nederland). Samen met met zusje Bianca, de hele lagere school doorlopen , later ook met mijn broertje Hennie. Zelf toen we verhuist waren naar Nijmegen oost gingen we dagelijks met de fiets ( 30 min.) richting de Goffert. Het leukste wat me bij is gebleven zijn vooral de schoolreisjes, die voor die tijd erg ver weg waren. (Valkenburg- IJmuiden- Efteling- Friesland ) Juf Looman , Meneer Wijshake en vooral Meneer v. Tricht ( toen hoofd van de school )zijn me erg goed bijgebleven. Heb van die tijd ook nog enkele foto's ( schoolplein en van schoolreisje) Was een moderne school, fijne tijd gehad, zou het zo weer over doen !! Enkele namen : Rita Spies, Kitty en Joan Rodink, Marijke Gentenaar, Suzie d. Zwart, Henk Terlingen, Yvonne Willems

Andreasschool, 1958

?