Andreasschool

Rozenstraat in Zeist, ( Toon op kaart )

150 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Andreasschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Andreasschool foto

Op Andreasschool vind je 30 klassenfoto’s en 150 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hallo Wilbert, leuk om te zien dat je je ook hebt aangemeld.

Hallo Wilbert, leuk om te zien dat je je ook hebt aangemeld. Nog niet eerder tijd gehad om te reageren. Zoals Dees al schreef: ik was al een tijdje naar je 'op zoek'. Ben benieuwd hoe het jou vergaan is. Als je wilt, email me op frans.lammerts at onsnet en dan een punt en dan de letters n en u. (Leg wel uit, waarom deze omslachtige omschrijving).

Andreasschool, 1953

***********.

***********

Andreasschool, 1965

Voor het eerst naar een grote school, klas 1 t/m 3 heb ik hier doorlopen, hierna moest ik naar de Bernardus school.

Voor het eerst naar een grote school, klas 1 t/m 3 heb ik hier doorlopen, hierna moest ik naar de Bernardus school. Ik weet nog dat ik in de eerst klas zat bij mevrouw Blom, klas 2 en 3 weet ik niet meer, maar dit waren volgens mij fraters. Het was een jongensschool met een groot hek er om heen, waar wij na schooltijd veel deden voetballen. Onder de school zat de Kakatoe kelder, hier heb ik nog menig feestje gevierd De gangen waren lang op school en alles was volgens mij hoog (of was ik soms klein) Ook kan ik mij herinneren dat er op zolder van deze school ook films werden gedraaid van o.a. rin tin tin

Andreasschool, 1968

?