andreas mavo

ringweg koppel 7 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

604 scholieren

Bekijk de volledige pagina van andreas mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

andreas mavo foto

Op andreas mavo vind je 78 klassenfoto’s en 604 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben er na een jaar van afgetrapt.

Ben er na een jaar van afgetrapt. Moest een haarnetje op vanwege mijn lange haar. Ik liep in een paarse cape Wat mij opviel is dat de leraren de leerlingen met U aanspraken. Er liep een heel eng Franse leraar rond. Een man die mij wel aansprak was Roukema. Wie zegt die naam nog iets?

andreas mavo, 1966

Ik herinner me Lucienne v.

Ik herinner me Lucienne v. Essen, Connie Arnaud de Calavon met wie ik veel plezier had, vooral tijdens scheikunde van Boelens. ´t Zou toch leuk zijn wat van elkaar te horen.

andreas mavo, 1977

Arme Osje, toffe Wilbrink, bezorgde Koster, leuke Wieringa, en leerlingen Bianca Mol, Marnix Angenent, Angelique (peste mij graag) Sven (peste mij ook graag).

Arme Osje, toffe Wilbrink, bezorgde Koster, leuke Wieringa, en leerlingen Bianca Mol, Marnix Angenent, Angelique (peste mij graag) Sven (peste mij ook graag)...eigenlijk vond iedereen het wel leuk om mij te pesten geloof ik ;-) Kan er nou om lachen maar toen niet! T´is trouwens helemaal goed gekomen met mij hoor!

andreas mavo, 1989

?