Ancilla Domini, zie ook (nijverheidsschool) Oosterpoort (vroegere naam)

Witte hertstraat 1 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

146 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ancilla Domini, zie ook (nijverheidsschool) Oosterpoort (vroegere naam), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ancilla Domini, zie ook (nijverheidsschool) Oosterpoort (vroegere naam) foto

Op Ancilla Domini, zie ook (nijverheidsschool) Oosterpoort (vroegere naam) vind je 42 klassenfoto’s en 146 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vormingsklas met een heel kleine klas.

Vormingsklas met een heel kleine klas. Kookles, dansen bij Jansen en bij le Bateau en B15, 3 dagen op de Crabbehof in Dordrecht waar we in de lampen hebben gehangen. Minirokjes, muziek van de Kinks, Dave Berry, Stones en Eloise van Barry Ryen. Klasgenootjes Inge Fokkema met haar witblonde haren, Elly Vrijdag, Edmee Mandersloot, Joke de Jong, Ria v.d.Heuvel Het was het jaar van alles ontdekken, stappen, popmuziek, en vooral jongens! Ontzettend gelachen! Het leukste schooljaar uit mijn leven, maar een echte huisvrouw ben ik nooit geworden!

Ancilla Domini, zie ook (ni..., 1967

zelfde meester als op de lagere school meneer akkerman voor de AVO vakken,veel ben ik vergeten van deze periode.

zelfde meester als op de lagere school meneer akkerman voor de AVO vakken,veel ben ik vergeten van deze periode. Wie helpt mij?

Ancilla Domini, zie ook (ni..., 1961

Juffrouw Dankelman ,muziekles in de aula.

Juffrouw Dankelman ,muziekles in de aula.De overblijf juffrouw Poema was haar bijnaam waar ze niet blij mee was,de andere juffrouw heete volgens mij iets van Friedhof.Juffrouw Kaufman(kookles)Hoofd van de school was toen Dhr Benner,Adjunct Directrice Juffrouw Lievens,en engels kregen we van de befaamde juffrouw de Jong,Je wist altijd of ze in de buurt was door haar parfum.Voor tekenen hadden we les van dhr.Koch, Naailes van juffrouw Stroucken(had altijd een te korte broek aan )Dhr.Frigge ,Klasgenootjes die ik mij herinner zijn Rietje de Wolf,Thea Zinsmeister,Anneke Woudenberg,Igna Hollink, Vera,Mariska,Magda,Thea de Bruin,Angela Hollink,Miriam Hoogewoning( is Mijn Schoonzus geworden)

Ancilla Domini, zie ook (ni..., 1969

?