Analystenschool Dr Steensma

Valeriusplein 32 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Analystenschool Dr Steensma, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 25

Op Analystenschool Dr Steensma vind je 0 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

De praktyklessen vond ik gewel...

De praktyklessen vond ik geweldig. Best zwaar combinatie school en stage. Met Carola van Es, Els van Gunst, Nel Punt, Joke Ederzeel, Ebel van den Burg had ik de meeste contacten. IPV naar school te gaan zaten we ook wel eens, per ongeluk dan, op het Rembrandsplein. Ben nog steeds werkzaam op een lab.

2004, Deleted

Geweldige tijd met chemische g...

Geweldige tijd met chemische groep Veel lol vooral tijdens vrije praktijk. Praktijkles door Greet Muis, Theorie lessen door Hr. Polder en Mevr. Steensma. Na behalen eindexamen alle geslaagden onder de nooddouche en daarna drogen in de tuin. Karel maakte eens H2S, wat via de lift door drong tot in de woning van Hr. Polder. 1e jaar de theorie lessen deels samen met de medische groep. Leerlingen kwamen uit geheel Noord Holland.

2004, Deleted

Geweldige tijd. Eerste jaar b...

Geweldige tijd. Eerste jaar begonnen met hoge cijfers, uiteindelijk net over met een zesje. Veel leuke dingen gedaan, ook buiten de school. Eindeloos titreren en maar tellen. Grote klas in een klein lokaal.

2004, Deleted
?