Amsterdamse Stichting tot Opleiding van Praktijkas

Donker Curtiusstraat 7 200 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdamse Stichting tot Opleiding van Praktijkas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Amsterdamse Stichting tot Opleiding van Praktijkas foto

Op Amsterdamse Stichting tot Opleiding van Praktijkas vind je 0 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zat voorheen volgens mij op een andere lokatie.

Zat voorheen volgens mij op een andere lokatie. 1 jarige opleiding. Heel erg veel geleerd. Qua niveau vrij hoog (heb er erg veel aan gehad bij vervolg opleiding). Vooral leuk omdat je meteen de praktijk in gaat. Kan me hier vooral mw. Henrotten (?) en dochter herinneren. Zat met Miranda in de klas, die later ook collega is geworden. Nu hebben we nog steeds contact.

Amsterdamse Stichting tot O..., 1987

we zaten vroeger in de Lutmastraat 1-jarige opleiding tot doktersassistene of de NAMS (secretaresse opleiding) Stage gelopen bij een huisarts in asd oost en in het Antonie van Leeuwenhoek zkh.

we zaten vroeger in de Lutmastraat 1-jarige opleiding tot doktersassistene of de NAMS (secretaresse opleiding) Stage gelopen bij een huisarts in asd oost en in het Antonie van Leeuwenhoek zkh. Ik weet nog een naam: Willemke Reverman. Familie Henrotte bestierde de opleiding. Ik heb veel gehad aan deze opleiding . Na de opleiding heb ik 13 jaar voor een longarts in Amsterdam gewerkt. Ik ben getrouwd en heb 2 jongens: Wessel (1992) en Jesse (1996) Ik ben nu huisvrouw met een parttime baan bij een schoonmaakbedrijf.

Amsterdamse Stichting tot O..., 1978

Na de ZV heb ik hier de 1 jarige opleiding tot praktijkassistente gedaan.

Na de ZV heb ik hier de 1 jarige opleiding tot praktijkassistente gedaan. Veel geleerd, wel een jaartje af moeten zien, maar t heeft z'n vruchten afgeworpen. ben nu bijn 10 jaar gediplomeerd en doe t nog steeds met heel veel plezier. Leuke tijd gehad met Dorien Henkes, Vincent en vele anderen. Stage gelopen bij Dr.Staal in A'dam oost en bij de ARBO dienst. Leuke opleiding. MW Henrotten en dochter herinner ik me nog goed.

Amsterdamse Stichting tot O..., 1993