Amsterdamse school voor gezondheidszorg

Fred Roeskestraat/Naaldwijkstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdamse school voor gezondheidszorg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 76

Op Amsterdamse school voor gezondheidszorg vind je 5 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 82

Ik heb van september 1996 tot...

Ik heb van september 1996 tot april 1999 op school gezeten veel gelachen en gedold namen die ik nog weet jeannete propsma,roy suuroverste,charissa ?,en meer zijn er niet echt blijven hangen. Ik heb eerst lessen gevolgd op het koningin whilhelmina plein en later is deze school verhuisd naar de spinoza straat.

2003, vanessa

Vooral hele goede herinneringe...

Vooral hele goede herinneringen aan verschillende docenten, Zoals Teja, Maria, en onze groepsdocente Ciska. Claudia, Nicole, martine, Augustin enz allemaal groepsgenoten.

2003, Deleted

Ik heb op deze school de oplei...

Ik heb op deze school de opleiding tot verzorgende IG gevolgd en af gemaakt. Werken deed ik in het verpleeghuis Gaasperdam. Uit de klas ken ik nog enkele namen, dat zijn: Auke Wakker, Mariska Kenswiel, Saskia Tavenier en Mandy Roos (met wie ik nog regelmatig contact heb.)

2003, Deleted
?