Amsterdamse Grafische School (AGS)

Dintelstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

979 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdamse Grafische School (AGS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 107
  • Schoolgenoten 979

Op Amsterdamse Grafische School (AGS) vind je 107 klassenfoto’s en 979 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 895

Mail mij op: vrir (apestaartje) freeler (punt) nl.

Mail mij op: vrir (apestaartje) freeler (punt) nl

2002, Deleted

Dit was het tijdvak in de AGS.

Dit was het tijdvak in de AGS. De klas waar ik in was genaamd Steendruk 1 in de eerste klas. Steendruk 2 in de tweede Klas enz. De leeraar Steendruk Mr Hafkamp was een leeraar in grafisch theorie.Ik had een leer- overeenkomst,voor een periode of 4 jaar,als leerling kopiist, bij de Verblifa in Krommenie.Ben geslaagt in 1953 tot gezel in dit vak.Een praktisch examinatie was voor een week bij Laporte en Dosse in sloterdijk afge- nomen aldaar en kreeg mijn Diplomas een half jaar later.

2002, Deleted

Ik deed de 2 jarige opleiding Reproductie tekenen.

Ik deed de 2 jarige opleiding Reproductie tekenen. Ontzettende leuke periode, hangen in Oase of in de Corner met Gortzak, Klasgenoten die ik me nog zo kan herinneren zijn Astrid uit Obdam, Waldo Hoogers, Josephine, Diana Wolters (Maakte ons gek met Andrew Rigley), Diana, Michiel (Helemaal into Dwergenlied van Sneeuwitje èn Deniz), Karin en de andere Hilde uit Zwanenburg. Tekenen in Artis elke week en het reisje naar Parijs... Ik ben heel benieuwd hoe het oude klasgenoten gaat.

2002, Deleted
?