Amsterdamse dag-en avondscholengemeenschp

Van Bossestraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdamse dag-en avondscholengemeenschp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Amsterdamse dag-en  avondscholengemeenschp foto

Op Amsterdamse dag-en avondscholengemeenschp vind je 1 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

toch maar mijn atheneumdiploma gehaald om te gaan studeren.

toch maar mijn atheneumdiploma gehaald om te gaan studeren. Goede herinnneringen aan geschiedenis. Bijna daarom geschiedenis gaan studeren maar uiteindelijk toch niet: achter mijn boeken zitten en leren is niets voor mij.

Amsterdamse dag-en avondsc..., 1983

met allemaal volwassenen, heel anders en sommige leerkrachten hadden vooral in het begin moeite met volwassenen ik heb me kostelijk vermaakt ook de reis naar Leningrad en Moscou, geweldig priveamvisser ad hello met een c ervoor *******.

met allemaal volwassenen, heel anders en sommige leerkrachten hadden vooral in het begin moeite met volwassenen ik heb me kostelijk vermaakt ook de reis naar Leningrad en Moscou, geweldig priveamvisser ad hello met een c ervoor *******

Amsterdamse dag-en avondsc..., 1977

Ik heb hele goede herinneringen aan de medeleerlingen, de school en met name met de leraren Paul Schilpzand, Paul Vijn,Gerard Zieleman,Mehdi Tajdar en Bertus Kramer.

Ik heb hele goede herinneringen aan de medeleerlingen, de school en met name met de leraren Paul Schilpzand, Paul Vijn,Gerard Zieleman,Mehdi Tajdar en Bertus Kramer. Enkele medeleerlingen waren Yvette Pimentel, Tiny Nijman, Mabel Fraterman, Nel Volkers, Peter Smit, k'weet ff niet meer. (komt nog ?) Ik ben eerst begonnen met 6 vakken en later met 2 vakken tegelijk doorgegaan

Amsterdamse dag-en avondsc..., 1984

?