Amsterdamse dag en avondscholengemeenschap

Sara Burgerhartstraat 1 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdamse dag en avondscholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 28

Op Amsterdamse dag en avondscholengemeenschap vind je 0 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 26

De beste school die mij ooit o...

De beste school die mij ooit overkomen is! Heb op deze school een aantal hele goeie vrienden gemaakt. Weekje Terschelling samen met Bertus en Bob. Naar Cuba toe. En natuurlijk in plaats van naar de les poolbiljarten in het admiraaltje op de hoek. Nee dat jaar wel gezakt, maar ondertussen heel veel mensenkennis opgedaan. Het jaar daarop maar eens geslaagd.

2002, André

MEAO CE oude stijl in 1 jaar!...

MEAO CE oude stijl in 1 jaar!

2003, Patricia

Zat op de avondschool MAVO, wa...

Zat op de avondschool MAVO, was toen 18 jaar en had geen diploma op zak. Moest toch wat he, dus toen maar begonnen met de MAVO. En gelukkig nog een diploma gehaald. De avondopleiding was op de Havikslaan in Amsterdam Noord. Ik zat met zus Emma in de klas, mijn zus Adrie zat met haar schoonzuster (Zus) in een andere klas. Ingewikkeld, maar toch heel simpel. Was heel gezellig weet ik nog. De school verdween hier en ging naar de Sara Burgerhartstraat. ben vervolgens doorgegaan met MEAO-BE en heb uiteindelijk prop. HEAO-BE gehaald. Toch niet slecht....

2003, Deleted
?