Amsterdamsch Radio Instituut (ARI)

Frederiksplein in Amsterdam, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdamsch Radio Instituut (ARI), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Amsterdamsch Radio Instituut (ARI) foto

Op Amsterdamsch Radio Instituut (ARI) vind je 2 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het Amsterdamsche Radio Instituut (ARI).

Het Amsterdamsche Radio Instituut (ARI). Periode 1960 t/m 1962. Instituut aan het Frederikplein, tevens een Advocaten Kantoor. Tussen de middag biljarten en eten in een cafe aan de AlbertKuip.

Amsterdamsch Radio Instituu..., 1960

Ik heet Cees Dobbe.

Ik heet Cees Dobbe. Rob Sijmons, Ronald Vingerling en Mart Mus zaten in mijn klas. De leraar van de eerste klas heet van Rooyen. De tweede klas was leraar verhoeven. De directeur was Boertjes of Broertjes. Tussen de middag gingen we vaak naar het koffiekeldertje op het Frederiksplein. Ik woon niet meer in Amsterdam maar in Wervershoof.

Amsterdamsch Radio Instituu..., 1960

herinner mij namen als Directeur Broertjes en mede studenten zoals Kees van Staal (later een bekend reclameman en zeezeiler); ?? Valkenberg; Theo van Mierlo.

herinner mij namen als Directeur Broertjes en mede studenten zoals Kees van Staal (later een bekend reclameman en zeezeiler); ?? Valkenberg; Theo van Mierlo. Ik volgde zowel de opleiding Radiotechnicus NRG tot 1948 als Radio-telegrafist tot 1951, leraren: van Munster en Kassander Overigens was de school gevestigd aan het Westeinde en niet aan het Frederiksplein

Amsterdamsch Radio Instituu..., 1946

?