Amsterdams Welvaren

Berenstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdams Welvaren, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 37

Op Amsterdams Welvaren vind je 19 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 48

Wat ik mij kan herinneren is h...

Wat ik mij kan herinneren is het schattige schoolgebouwtje in de Berenstraat, en bij het 100-jarig bestaan v.d. school een rondvaart door de grachten, allemaal in hetzelfde kostuum gekleed, speciaal voor die gelegenheid gemaakt... Ben benieuwd of er nog meer mensen zich zullen aanmelden op deze pagina, wel grappig dat ik de eerste ben!

2003, Deleted

..hoog klimrek op de speelplaa...

..hoog klimrek op de speelplaats,mijn broertje Theo zat ook op deze school,wij woonde op de prinsengracht bij de runstraat.mede leerling Henkie spoelstra(die wilde later IVANHOE worden,nog gelukt Henk ?in de straat bakker Muller met een automatiek aan de muur waarin ,s avonds zelfs gebak te vinden was.een vriendje van mij was Rudie Oortjes (looiersgracht),ook Linda en Rein staan mij nog bij en juf Hoolhorst (zie klassefoto)

2003, cisca

Ja nu een van de andere leerli...

Ja nu een van de andere leerlingen de naam van juf Hoolhorst noemt begint het weer te dagen. Bestond de school niet uit 2 lokalen met een kleine binnenplaats ? Voor een omschrijving van de geschiedenis van het schoolgebouw kijk op de website van bureau Monumenten & Archeologie onder tabblad Monumenten en vervolgens adres Berenstraat 7

2003, Ger
?