Amsterdam college voor mavo/havo/vwo/meao

Van Ostadestraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

31 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdam college voor mavo/havo/vwo/meao, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 31

Op Amsterdam college voor mavo/havo/vwo/meao vind je 0 klassenfoto’s en 31 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 17

Heb er 3 jaar over gedaan en n...

Heb er 3 jaar over gedaan en nog niet gehaald helaas!!!! ging veel met Lai Hung To om en Rosita. in de pauze en tussen uren vaak naar lunchroom Hannibal om een hapje te eten.

2003, Indra

de concierge ome Herman waar w...

de concierge ome Herman waar we altijd naar toe konden gaan als we uit de klas gestuurd werden. Met we bedoel ik de groep meiden waar ik mee omging als de een eruit ging gingen we met zijn allen. De meiden die ik mij herrinner zijn Els Lolita Teleng, Thea de Roo, Gerda, Lucienne en Tineke. de leraren niet zo, alleen peter onze klassenleraar waar we ook mee op kamp zijn geweest en waar we bij thuis gegeten hebben. Lucienne ben ik nog een keer bij de Makro tegen gekomen.

2003, Deleted

in het begin van het jaar was ...

in het begin van het jaar was de klas te klein zat de helft in de vensterbank, aan het eind van het jaar was een handvol over. in twee jaar afgerond, in examenjaar weinig leerlingen geslaagd.

2003, Jeroen
?