Amsterdam College voor Hotel en Gastronomie

Westerstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amsterdam College voor Hotel en Gastronomie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 27

Op Amsterdam College voor Hotel en Gastronomie vind je 1 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 13

Amsterdam College voor Hotel e...

Amsterdam College voor Hotel en Gastronomie deel 2: Westerstraat: *2000-2001/**2001-2002 Opleiding: Kok Niveau 2 BBL* en Bol** Klassen: *HDKE1(Smeege)**HK2B(Otto) Doordat ik BBL* te zwaar vond heb ik een stapje terug gedaan en heb ik besloten Bol** te gaan doen in 2001-2002. Achteraf heeft dat niet veel uitgemaakt,want helaas niet zo'n leuke leuke tijd gehad. Een klassen foto,die is gemaakt bij de uitreking heb ik ook nooit ontvangen. Amsterdam College voor Hotel en Gastronomie deel 1: 1999-2000. Zie Amsterdam College voor Hotel en Gastronomie: Elandsstraat 175

2004, Mo

Leuk jaar gehad, (met Marloes,...

Leuk jaar gehad, (met Marloes, Ilona, Maarten en vele anderen) maar toch niet helemaal wat ik zocht.

2005, Karin

Zat toen nog op de Da Costastr...

Zat toen nog op de Da Costastraat. Had het al helemaal gehad met dat bakken. De stage's waren ook niet helemaal top. Was blij dat ik er na 2 jaar vanaf was.

2005, Paul
?