Amstelveense Huishoudschool

voorheen Dorpstraat / Burgemeester Haspellaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

207 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amstelveense Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Amstelveense Huishoudschool foto

Op Amstelveense Huishoudschool vind je 50 klassenfoto’s en 207 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was helemaal niet mijn bedoeling om naar deze school te gaan.

Het was helemaal niet mijn bedoeling om naar deze school te gaan. Zo voelde ik me dus ook, helemaal niet op mijn plaats. Ik had geen echte vriendinnen hier, die zaten wel bij de CJN. (Natuurstudie vereniging) Ik heb mijn tijd uitgezeten en het leren ging me te makkelijk af. Had een hekel aan het flirten met jongens wat om me heen vaste prik was. Natuurlijk heb ik wel leuke momenten gehad, en gekke. Toen ik bijv. mijn spullen ging opruimen gelijk met het meisje met ook een roodvestje aan het andere eind van de rij bij naailes. Ik dacht dat ze naar mij keek, maar het was haar andere oog. Juffrouw wildeman vond me lui dat heb ik jarenlang meegedragen. 'tja, ik was langzaam.' Bij de tekenlessen was ik pas in mijn element, bij mijnheer Vonk. Al verzette ik me tegen abstract werken wat hij niet leuk vond. Leren koken en strijken deed ik daar, nu poch ik er wel eens op. Dat ik cijfers haalde voor dweilen etc. hi hi

Amstelveense Huishoudschool, 1968

Aardrijkskundeles en engels.

Aardrijkskundeles en engels.

Amstelveense Huishoudschool, 1961

hallo allemaal heb er nieuwe foto's opgezet van de huishoudschool.

hallo allemaal heb er nieuwe foto's opgezet van de huishoudschool. Wel kijken misschien sta je er wel bij.

Amstelveense Huishoudschool, 1970

?