Amstelschool

Reijgershof 4 in Ouderkerk aan de Amstel, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amstelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Amstelschool foto

Op Amstelschool vind je 13 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

alles was leuk.

alles was leuk..... niet echt specifieke herrinderingen. hoodmeester was dhr.de jong zo ken ik nog uit naam: juf joke kuiper, juf van hattem,meester de jong en de naam Jasper streefkerk die mij altijd zingend ophaalde om naar school te gaan *grin* , leuke tijden mee gehad zowel met hem als zijn familie. met Joyce heb ik later nog contact gehad , als verrassing verscheen zij op mijn bruiloft nu tien jaar geleden maar helaas weer uit het oog verloren . Jasper en alle andere . mail mij gewoon ,ik zou graag wat van jullie weer vernemen hoe alles gaat bij jullie. ik ben blind aan 1 oog...heel herkenbaar voor de meeste

Amstelschool, 1978

Ik vond het altijd een vrij leuke school.

Ik vond het altijd een vrij leuke school.

Amstelschool, 1975

o.

o.a. het huwelijk van juf. Marijke Schalkwijk, andere zoals Hoofd meneer Bolt, meester Visser met gitaar. Schaatsen door de straten en schoolplein. Vaak rondhangend op het middenterrein van Sluisvaart. Vele vrienden waarvan sommige nog steeds bestaan. Ook ik herriner me nog die verschrikkelijke schooltandarts! BAH!

Amstelschool, 1973