Amstelhoven

Olmenlaan 4 in Amstelveen, ( Toon op kaart )

369 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Amstelhoven, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Amstelhoven foto

Op Amstelhoven vind je 20 klassenfoto’s en 369 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leukste lessen waren toch wel bio en scheikunde van Geerlings, die man kon zo leuk over van alles kletsen!Gare les was engels van Waardijk, elke les kon je voor zijn bord terecht komen en owee als je niet had geleerd.

Leukste lessen waren toch wel bio en scheikunde van Geerlings, die man kon zo leuk over van alles kletsen!Gare les was engels van Waardijk, elke les kon je voor zijn bord terecht komen en owee als je niet had geleerd.... verder nog Molenaar, van Straaten, Belhai, Paul Hogers (ook grappig mannetje), Henzepeter etcetc. Leuke tijd gehad op die school! Mijn "imeeuw" is pcfzoet apekronkel hetepost en dan .kom

Amstelhoven, 1990

Ik was zeker niet het braafste meisje uit de klas, maar ook niet de moeilijkste (kon ook niet anders want dhr.

Ik was zeker niet het braafste meisje uit de klas, maar ook niet de moeilijkste (kon ook niet anders want dhr. Breij (destijds adjunct directeur)was (is) mijn oom. Ik heb veel plezier gehad op school en met enkele klasgenoten uit die tijd heb ik nog wel eens contact.

Amstelhoven, 1975

jjmberg mail.

jjmberg mail

Amstelhoven, 1977

?