Ontdek PLUS

Ambachtschool voor Terneuzen en Omstreken

Axelsestraat in Terneuzen, ( Toon op kaart )

233 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ambachtschool voor Terneuzen en Omstreken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ambachtschool voor Terneuzen en Omstreken foto

Op Ambachtschool voor Terneuzen en Omstreken vind je 25 klassenfoto’s en 233 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een zeer goede vakschool, volgde daar 2 jaar "automonteur", leerlingmonteur BOVAG en nog 1 jaar "Machinebankwerken", alsmede VMTO cursus (Voorbereidend Middelbaar Technisch Onderwijs).

Een zeer goede vakschool, volgde daar 2 jaar "automonteur", leerlingmonteur BOVAG en nog 1 jaar "Machinebankwerken", alsmede VMTO cursus (Voorbereidend Middelbaar Technisch Onderwijs)

Ambachtschool voor Terneuze..., 1947

Toen ik op deze school zat was de Hr A.

Toen ik op deze school zat was de Hr A.F.H.Spijker directeur. Ik heb daar in de klassen AIII Mb2d en E3 gezeten.pysmits(krul)hetnt(punt)nel

Ambachtschool voor Terneuze..., 1961

4 jaar op deze school gezeten, 1 jaar brugklas met van alles wat, dan een jaar bankwerken gedaan en vervolgens 2 jaar automontage.

4 jaar op deze school gezeten, 1 jaar brugklas met van alles wat, dan een jaar bankwerken gedaan en vervolgens 2 jaar automontage. Uiteindelijk heb ik met mijn diploma niets meer gedaan want ik ben gaan werken in een heel andere richting nl. de landbouw waar ik uit voortkwam. Ik heb wel veel leuke herinneringen aan deze school, teveel om allemaal op te noemen.

Ambachtschool voor Terneuze..., 1967