Altena College (voorheen: De Wegwijzer: apart vermeld op SchoolBANK)

Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk, ( Toon op kaart )

830 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Altena College (voorheen: De Wegwijzer: apart vermeld op SchoolBANK), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Altena College (voorheen: De Wegwijzer: apart vermeld op SchoolBANK) foto

Op Altena College (voorheen: De Wegwijzer: apart vermeld op SchoolBANK) vind je 30 klassenfoto’s en 830 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zat destijds op de MEAO.

ik zat destijds op de MEAO

Altena College (voorheen: D..., 1979

Eerst de brugklas, toen 4 jaar Mavo en daarna nog 2 jaar Havo.

Eerst de brugklas, toen 4 jaar Mavo en daarna nog 2 jaar Havo. Geweldige herinneringen: aan leraren (Van Es, Danschutter, and so on) alle schoolfeesten, klasseavonden, kolderdag, werkweek Duitsland, center parcs in Havo 5 en aan zoveel leerlingen, Marjilke (we zijn al 24 jaar vriendinnen!), Rivka (naar duitsland met Carnaval), Inge (de lessen bij de dansschutter vergeet ik nooit), Agnes (stappen met je broers in Belgie en Rotterdam en lol in de channel X studio's) en dan waren er nog de weekenden: vrijdag SOOS en zaterdag De Schuur of De Kelder en de zomerfeesten in Almkerk en Sleeuwijk en een super eindexamenfeest in de Xinix!

Altena College (voorheen: D..., 1986

De proefjes met de fruitvliegjes en de reageerbuisjes en branders.

De proefjes met de fruitvliegjes en de reageerbuisjes en branders. Custardpudding maken. Eten in de gang. De melkautomaat in het halletje naast de biep. De knipkaart waarop je heerlijke koffie in kartonnen bekertjes met een lekkere koek kon halen. De tweede x havo-4 was veel leuker. Op stap in ST-MICHIELGESTEL. Werkweek in franstaling BELGIE. Mevrouw Strijd van Duits die viel over een tas in de klas. Met tekenen een 10 voor mijn molentekening.

Altena College (voorheen: D..., 1983

?