Alphons Laudyschool

Meer en Vaart 9 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Alphons Laudyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Alphons Laudyschool foto

Op Alphons Laudyschool vind je 2 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb hier 5 jaar als klasse-assistent gewerkt.

ik heb hier 5 jaar als klasse-assistent gewerkt

Alphons Laudyschool, 1982

tot 01.

tot 01.08.2003 werkzaam op de Alphons Laudyschool voor ZMLK. eerst als invaller, toen in dienst als klassenassistent en adv / invalleerkracht en nu reeds drie jaar als leerkracht. eerst MB2 nu BB3.

Alphons Laudyschool, 1992

Ik ben daar werkzaam geweest als klassenassistente in o.

Ik ben daar werkzaam geweest als klassenassistente in o.a de klas van juffrouw Kaag en meester Ruud. Ook heb ik nog geholpen in de klas van juffrouw Ria en meester Piet. Mevrouw Akkermans was er het hoofd. Juffrouw Annelies werkte er, had ook iets met de Jostieband te maken geloof ik. Ze had ook een broer die verstandelijke beperkingen had, zoals dat tegenwoordig zo netjes heet. Zelf heb ik twee broers met een verstandelijke beperking. Juffrouw Margo, die de klas met de oudere meisjes had. Er was nog een klassenassistent die Ans heette. Ik heb nog wel de verhuizing meegemaakt naar het nieuwe gebouw in Osdorp. Maar dat was maar kort. Ik ben vrij snel daarna verhuist naar Rotterdam. Verschillende collegae zijn nog op mijn trouwen geweest in Rotterdam.

Alphons Laudyschool, 1977

?