Aloysiusschool

Ganzenmarkt 14 in Utrecht, ( Toon op kaart )

120 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Aloysiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Aloysiusschool foto

Op Aloysiusschool vind je 20 klassenfoto’s en 120 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zat maar heel kort op deze school, leuke herinneringen? was eigenlijk wel fast alles leuk, misschien mijn oude juf , weet niet meer hoe zij heet, SORRY.

ik zat maar heel kort op deze school, leuke herinneringen? was eigenlijk wel fast alles leuk, misschien mijn oude juf , weet niet meer hoe zij heet, SORRY

Aloysiusschool, 1989

Juffrouw van Rijnsoever die ik -als ik naar school liep vaak tegenkwam- en die me op een dag (ik zat toen net in de eerste klas, zei: "Van nu af aan heet je geen Joke meer, maar Jo!" Ik snapte daar helemaal niets van!!! Meester Scharf.

Juffrouw van Rijnsoever die ik -als ik naar school liep vaak tegenkwam- en die me op een dag (ik zat toen net in de eerste klas, zei: "Van nu af aan heet je geen Joke meer, maar Jo!" Ik snapte daar helemaal niets van!!! Meester Scharf. Een juf met een scooter (van een familie die een verhuisonderneming had in de buurt van de Nolenslaan) die daar iedere keer een ongeluk mee kreeg... De kleine, ommuurde speelplaats, waar het altijd vochtig was en de groene mossen tegen de muren groeiden. Spelen op de muren van de helling die naar de Oude Gracht toeliep. Brigitte, een klasgenootje, zij woonde op het Oudkerkhof? Een klasgenootje (naam?) waarvan de vader een lederzaak had in de Vinkenburgstraat. Toen ik naar de 5e klas ging werd in mijn herinnering de school gesloten en ging ik naar de Bonifaciusschool -toen nog aan de Doornboomstraat- later werd dat Amsterdamse straatweg.

Aloysiusschool, 1960

ik herinner mij het hoofd Mr.

ik herinner mij het hoofd Mr.Konings(dikke buik en bril)vond mij altijd berensterk.juf.v/d Wurff.juf Hendriks,juf v.Dijk(als streng ervaren),juf Riet frater Arnold,v.Diemen (Petrus Canisius)a\d Minkade.heugde altijd de staf van Sinterklaas boven bij de toiletten.mooie jeugd herinneringen!

Aloysiusschool, 1965

?