Aloysius Mavo

Deken van Somerenstraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

559 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Aloysius Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Aloysius Mavo foto

Op Aloysius Mavo vind je 67 klassenfoto’s en 559 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De enige echte leuke tijd op deze school vond ik de Berlijnreis.

De enige echte leuke tijd op deze school vond ik de Berlijnreis. Voor de rest heb ik er met vrienden en vriendinnen zelf een leuke tijd van gemaakt want het regime op de school vond ik veel te streng. mijn emailadres is *************************

Aloysius Mavo, 1976

De school was destijds een M.

De school was destijds een M.U.L.O. (en geen U.L.O. of MAVO). Oorlogsperiode was zeer heftig. Onregelmatige lessen, oorlogshandelingen (bombardementen), invasie, komende bevrijding en de bevrijding zelf maakten het de leerlingen van de school niet gemakkelijk. De bevrijding in 1944 was dan ook een echte bevrijding van veel leed en spanning. Zoek altijd nog oude foto's van medeleerlingen en leraren en van de school (ook de schoolplaats zelf). Ook van rapporten. Wie weet waar het archief gebleven is???

Aloysius Mavo, 1940

Helaas maar 1 jaar op deze school gezeten.

Helaas maar 1 jaar op deze school gezeten. Het ergste was dat de muziekleraar, waar ik altijd ruzie meer had, ook naar mijn nieuwe school ging na dat jaar. Dat was zwaar balen!

Aloysius Mavo, 1979

?