Allebé school (Allebeschool)

kostverlorenkade in Amsterdam, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Allebé school (Allebeschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Allebé school (Allebeschool) foto

Op Allebé school (Allebeschool) vind je 62 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn eerste liefde was ene Anita, achternaam ken ik niet.

Mijn eerste liefde was ene Anita, achternaam ken ik niet. Heb nog wel schoolfoto's! Fred Hoeppe, Cees Snel en Leo Ikking waren mijn vrienden. Meester Harris was mijn favoriete leraar!

Allebé school (Allebeschool), 1960

6e klas van meester davis geweldige man.

6e klas van meester davis geweldige man

Allebé school (Allebeschool), 1972

Hoofdmeester Rocco (had ik in de 6de klas)hij is later bij het FNV gaan werken,juf Pakkerd in de eerste klassen,,Meester Ribmeester, sportleraar dhr Stevens? klasgenoten/buurkinderen o.

Hoofdmeester Rocco (had ik in de 6de klas)hij is later bij het FNV gaan werken,juf Pakkerd in de eerste klassen,,Meester Ribmeester, sportleraar dhr Stevens? klasgenoten/buurkinderen o.a. Milco nijn jeugdliefde,Marcel Rooth,Ellen Blase/Riem,Ewald,Richard,Christa Zwart,Muriel(creools meisje),Sita (hindoestaans)Henny,Yvonne,Monique,Jeroen Been,Anita Vrolijk Anita Riddebush,,Martin,Teun,Menno kwam pas het laatste jaar in onze klas, Saskia Zuiver,IJda,Dick,Jolanda,Marina,Freddy Ik woonde op de Jacob v Lennepkade net zoals Sakia Zuiver vlakbij de hoek en Anita tegenover me op de kade. In de 6de klas hete onze uitvoering het zwarte koffertje van dhr van Dalen,(wat zat er in)haha Ik herinner mij een surinaamse inval leraar die losse handjes had en we leerde van hem een surinaams lied faja citon no bron me so (vuurvlieg steek me niet) Natuurlijk gingen we altijd spelen in het Vondelpark en de Westerspeeltuin (trommel en trompet les daar)ook glippen in de tram op de Overtoom. We klommen over de muur heen van het gesticht op de hoek waar we altijd honkballes/softbal kregen. Belletje trekken bij de woonboten. Heitje voor een karweitje langs de deuren voor jantje beton enzo.Mijn neefje heet Gerrie Tjerks die woonde bij ons hij was 2 jaar ouder dan ik. Ik was aanvoerster van het basketbal team in de 6de.

Allebé school (Allebeschool), 1966

?