Alkwaard College (sektor algemeen)

Oosterweezenstraat 2 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

188 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Alkwaard College (sektor algemeen), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 188

Op Alkwaard College (sektor algemeen) vind je 2 klassenfoto’s en 188 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 162

Hebben laatst een ´reunie´geha...

Hebben laatst een ´reunie´gehad met wat meiden. Even wat namen Sandra Bruin, Mariska Zomerdijk, Sandra Koper, Eveline Erkelens. Wie weet er nog meer meiden van deze klas te vinden? Laat het ff weten. Wat herinnerden wij ons nog ...de lessen van Mahoney, Judy Wesseling.

2002, Tamara

Blijven zitten op gym van mene...

Blijven zitten op gym van meneer van Leeuwen! En natuurlijk de intreeweek in Praag. Veel Pivo en ik kan me de alcoholvergiftiging van Wouter nog herinneren (meteen na de eerste avond!). Ik weet ook nog dat achteraf bleek dat we met een aantal mensen bezopen op de grond voor ons Hotel ons lagen af te vragen waar ons Hotel ook weer was... In die tijd ook veel in de koffieshop gezeten met Edelsmid, Gertjan en andere Wouter. Verder weinig uitgevoerd... Ik kan me meneer de Greeuw van Maatschappijleer nog goed herinneren, leuke leraar!

2002, Deleted

Op zich leuke school, leuke le...

Op zich leuke school, leuke leraren. Mijn VHBO afgemaakt toen ik al bij de Marechaussee zat. Inmiddels vast contract, mede door het diploma. email: zie foto!!

2002, Patrick
?