Alkwaard College, sector Economie, afd. MEAO

Drechterwaard 111-115 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

203 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Alkwaard College, sector Economie, afd. MEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Alkwaard College, sector Economie, afd. MEAO foto

Op Alkwaard College, sector Economie, afd. MEAO vind je 0 klassenfoto’s en 203 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Uiteraard herinner ik me Martin Brosius, bijgenaamd: Broos.

Uiteraard herinner ik me Martin Brosius, bijgenaamd: Broos. Ter info: Martin Brosius was al z'n bijnaam. Hij speelde altijd tafelvoetbal in de kantine met Dennis(?) ik zou niet eens meer weten hoe die heet. Goed, meneer Dinkla die de weddenschap met Bart had verloren. Meneer Dinkla was de wiskunde leraar en belast met het inrichten van het eerste (?) computernetwerk van de school. Hij had een weddenschap met Bart dat Bart het netwerk niet zou kunnen kraken. Dat was Bart uiteraard wel gelukt en kostte Dinkla een reep chocola. Later meer verhalen...

Alkwaard College, sector Ec..., 1989

Ernstige tafelvoetbalverslaving :D.

Ernstige tafelvoetbalverslaving :D

Alkwaard College, sector Ec..., 1997

Wat een Pokkeschool was dit geworden.

Wat een Pokkeschool was dit geworden. Ik werd verplicht hierheen gestuurd, na de fusie. Ik heb hier ook maar 1 jaar opgezeten. Wie ik mij nog kan herinneren was die lerares Engels, Verbaas heette ze geloof ik. Ik ging hier ook maar 1x per week heen. Ze leek precies op de heks uit de Donald Duck strips. Ik heb op deze school in het examenjaar veelvuldig gespijbeld. Niet dat ik hier trots op ben, maar het was meer uit protest tegen de school. Oh ja, die leraar Informatica, naam weet ik niet meer. Hij was mijn klassenmentor, maar als hij een klein snorretje had gehad, was hij precies Hitler en niet alleen het uiterlijk, ook in zijn gedrag was een dictatortje. Maarja, ik was wel geslaagd. Dhr Dinkla van wiskunde vond ik de leukste leraar.

Alkwaard College, sector Ec..., 1994

?