Alkwaard College MDGO/ CT

Bergerweg 84 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

75 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Alkwaard College MDGO/ CT, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 75

Op Alkwaard College MDGO/ CT vind je 0 klassenfoto’s en 75 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 54

hoe, wat, waar, waarom, wannee...

hoe, wat, waar, waarom, wanneer, altijd dezelfde vragen. leuke stage plaatsen, werk week in bergen. de muziek leraar theo (een invaller) wat baalde wij dat hij weg ging.

2003, Tiona

Veel vrouwen, weinig mannen. l...

Veel vrouwen, weinig mannen. leuke tijd gehad. Vooral de horecava is me bij gebleven. en niet te vergeten het bezoek aan motel Akersloot. Wat was er veel gestolen. De lerares die inviel (elise geloof ik) stond te trillen op d´r benen. en wij pisten zowat in ons broek

2003, Deleted

tjeminee alles was leuk koken,...

tjeminee alles was leuk koken, bedienen, schoonmaken, maatschappijleer en natuurlijk spijbelen!!!!!!!!!!!!!!!! met mijn vader is trouwens alles goed gekomen voor diegene die hierover ingelicht waren.heeft wel een aantal weken in duur monaco geduurd maaqr ach alles heeft zijn prijs. ik ben uiteindelijk ook op mijn pootjes terrecht gekomen en inmiddels getrouwd. wil je meer weten dan heb een heet (maar dan in het engels)mail adres. zet er yep_20003 voor en geheid dat je prijs hebt. gr will

2003, Deleted
?