Alg.Openbaar Lager Onderwijs Roemer Visscherstraat

Roemer visscherstraat 106 in Den Haag, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Alg.Openbaar Lager Onderwijs Roemer Visscherstraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Alg.Openbaar Lager Onderwijs Roemer Visscherstraat foto

Op Alg.Openbaar Lager Onderwijs Roemer Visscherstraat vind je 17 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e klas Lagere School Roemer Visscherstraat met juffrouw Sager.

1e klas Lagere School Roemer Visscherstraat met juffrouw Sager

Alg.Openbaar Lager Onderwij..., 1953

Ik zat niet in de Roemer Visscherstraat op school maar in een bijgebouw in Overvoorde.

Ik zat niet in de Roemer Visscherstraat op school maar in een bijgebouw in Overvoorde. Hoofdmeester was meneer Damsteeg en de juffrouw heette Zijlstra.

Alg.Openbaar Lager Onderwij..., 1953

1e klas juf Worms.

1e klas juf Worms. 2e klas juf Kortman. 3e klas juf Jacobs. 4e klas meester Scheepmaker. 5e en 6e klas Dhr. Latuperisa, die ons een klein boekje met hard kaft liet volschrijven met ezelsbruggetjes, waar ik nu nog gemak van heb. - Met Hetty Boskma heb ik sinds maart 2003 een gezellig e-mailcontact. We hebben elkaar (ook onze mannen) inmiddels bij Hetty thuis ontmoet en dat was heel gezellig. - Jeanne Altink was de eerste drie klassen mijn vriendin. Ze verhuisde daarna na helaas naar Leeuwarden, waar is ze nu? - Met Ineke Fontein was ik daarna jaren bevriend, waar is ze gebleven? - Hilda Kuiper, waarmee ik ook jaren bevriend was, heeft me voorjaar 2004 gebeld en daar was ik heel erg blij mee. We hebben elkaar inmiddels bij haar thuis ontmoet en het voelde voor mij eigenlijk meteen weer net als vroeger. - Sylvia van Rhee heb ik zo'n 30 jaar geleden hier in Hoogeveen ontmoet. In de Tamboerpassage dronk ik ergens koffie en daar zat ze. We keken elkaar aan en wisten meteen wie wie was. We hebben even wat herinneringen opgehaald, maar dat was erg kort helaas. - Anne(ke) Kramer heeft dit jaar contact gezocht en met haar ben ik inmiddels ook al aan het mailen, heel leuk! - Marijke Brinkhuis heeft zich ook gemeld zopas met wat vragen, die ik wel kan beantwoorden.

Alg.Openbaar Lager Onderwij..., 1952

?