Algemene Vakschool voor de Detailhandel

Parkstraat 27? Arnhem (Spijkerkwartier) in Arnhem, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Algemene Vakschool voor de Detailhandel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 36

Op Algemene Vakschool voor de Detailhandel vind je 6 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 22

schoolavond: Hooguit ,Uw kamee...

schoolavond: Hooguit ,Uw kameel staat voor!.onder regie van de heer Bouwman.( 1966) India aktie in het lokaal van de heer van Dijk. 30 juni De naam van de school komt op het dak! Zie ook LDS/MDS Arnhem.

2004, Ine

Deze school staat ook vermeld ...

Deze school staat ook vermeld onder LDS/MDS Middachtensingel

2004, Deleted

Ik herinner me de roombroodjes...

Ik herinner me de roombroodjes bij bakker van veen in de griftstraat in de tussenuren. De bromfietsen puch, sparta, dat waren de vlotte jongens. Altijd feest bij hr. van dijk van verkoopkunde en kruideniers en warenkennis, er werd met van alles gegooid. Gezellige leraar maar kon geen orde in de klas houden. De leraar Hr.de Clerck alias Goofie en de hr. Ijdel leraar nederlands en natuurkunde.Hij zette regelmatig het lokaal in de rook, als we iets uitgevreten hadden,Hij reed in een dafje die we in de pauze een keer omgedraaid hebben neergezet. De hr. Mauve en Ooievaar van eltaleren en reclameschilderen, pracht figuren echte kunstkenners!! De direkteur hr.Bouman en de hr. Postuma en niet te vergeten de concierge hr. Rosbach en(de muis)van bedrijfskunde en boekhouden. Ik ken ook nog een hr. Reugebrink van tekenleraar. Sporten op het veld van Thialf tegenover de school. Stoeien met de meiden van de klas aan de spoordijk achter de school. Naar de directeur als je wat uitgevreten had, wachten in het halletje tot dat je aan de beurt was ( je werd ook wel eens vergeten) Bekenden: Herman Westra, Wim v. Rhenen, Jan? Juyn die naam werd altijd verkeerd uitgesproken (niet op z'n frans!)Gerrie Kremer, Roodenrijs,Verhaaff, Jan Roeland, Eddie Nijholt, Paul van Rijn............

2005, Deleted
?