Algemene Vakopleiding VVV

Hobbemastraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Algemene Vakopleiding VVV, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 73

Op Algemene Vakopleiding VVV vind je 6 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 70

De meerdaagse excursies vind i...

De meerdaagse excursies vind ik het leukst. Jammer wel van die rokken. Het was allemaal wat stijfjes. Maarten Stijnkamp, waarvan iedereen dacht "Wat moeten we met die jongen"? is toch nog goed terecht gekomen. Reunie gehad na 10 jaar. Leuk en leerzaam jaar geweest!

2002, Deleted

ik heb erg leuke herinneringen...

ik heb erg leuke herinneringen aan mijn klasgenoten. Ik zou graag weer eens in contact willen komen met ze. Na 1 jaar hebben we een terugkomdag gehouden, was erg leuk.

2002, José

Enorm veel plezier gehad, met ...

Enorm veel plezier gehad, met name tijdens de werkbezoeken. Herinner me vooral een bezoek aan de stad Groningen waarbij ik tijdens een vrij formele ontvangst door onder meer de burgemeester, samen met 3 klasgenoten enorm de slappe lach had. We hingen in de gordijnen! Dit werd helaas niet gewaardeerd door de burgervader... Ik vond de traditionele sfeer op school heerlijk en bewaar er dan ook zeer warme herinneringen aan. Heb de diploma's ANVV en Svator behaald, maar ben na 1 seizoen VVV-Amsterdam toch in een andere tak van de reisbranche (reisbureau, cruise-specialisme) beland. Heb nog heel lang contact gehouden met Annelies Vis van Heemst, maar dat is helaas verwaterd. Saskia der Weduwen is nog steeds (net als toen) mijn hartsvriendin en ik zie haar zeer regelmatig.

2003, Deleted
?