Algemene School voor Opleiding voor Gezinsverzorging en Bejaardenverzorging

Straatweg 203 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

65 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Algemene School voor Opleiding voor Gezinsverzorging en Bejaardenverzorging, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Algemene School voor Opleiding voor Gezinsverzorging  en Bejaardenverzorging foto

Op Algemene School voor Opleiding voor Gezinsverzorging en Bejaardenverzorging vind je 22 klassenfoto’s en 65 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de enige herinnering was de rollenspellen,en natuurlijk de lange afstand van school naar huis in hoogvliet.

de enige herinnering was de rollenspellen,en natuurlijk de lange afstand van school naar huis in hoogvliet.De periode kan 72 of 73 zijn

Algemene School voor Opleid..., 1972

De huiskamer waar onze klas altijd op vrijdag middag zat na te kletsen over van alles en nog wat.

De huiskamer waar onze klas altijd op vrijdag middag zat na te kletsen over van alles en nog wat. Het was een gezellige school en ik heb er een leuke tijd gehad.

Algemene School voor Opleid..., 1978

op hyves!!Een Herenhuis waar les werd gegeven, heel bijzonder.

op hyves!!Een Herenhuis waar les werd gegeven, heel bijzonder.Ik heb niet zoveel herinneringen aan die school, en namen, Ineke Koole,Bea Bom,Francien van de Hulst, dat zijn wel diegene waar ik bij in de klas zat. Namen van leerkrachten weet ik niet meer, alleen dhr. van de Tak?. Wie kan mij geheugen opfrissen?

Algemene School voor Opleid..., 1975

?