Algemene Gelderse Opleiding voor MDGO

Velperweg 73 in Arnhem, ( Toon op kaart )

86 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Algemene Gelderse Opleiding voor MDGO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 86

Op Algemene Gelderse Opleiding voor MDGO vind je 13 klassenfoto’s en 86 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 91

In de klas met Jolanda (Jo'tje...

In de klas met Jolanda (Jo'tje) veel briefjes geschreven. Uren gebeld na schooltijd. Huishoudkunde vond ik vreselijk; koken, strijken, koper poetsen. Het dependance Insula Dea was gwweldig. Door de lange gangen, daar verstoppen en elkaar de stuipen op het lijf jagen. 2 jongens in de klas; Ruud en Arnold. Reünie is inmiddels al weer 13 jaar geleden! Wordt het geen tijd voor een nieuwe??

2003, Marga

Een leuke tijd gehad Ik was e...

Een leuke tijd gehad Ik was een interne leerling en daar hebben we veel lol gehad. Ik zat in de klas van dhr de Graaf als klasseleraar. Zat de laatste tijd altijd intern met marianne & gerda samen op 1 kamer. Wij hebben nog 1 X een reunie gehad van onze klas in Klarenbeek. Was erg gezellig toen. Met mijn kamergenoten ook nog een hele poos contact gehad maar elkaar inmiddels uit het oog verloren. Bekend waren de ''militaire feestjes' 'waar er altijd veel naar toe gingen. We hadden ook leuke internaatleidsters. Maaike & ??( ik ben haar naam kwijt,we hebben haar huis nog opgeknapt weet ik nog) Later kwam Irene voor haar in de plaats. In de ''arnhem'' tijd veel truien gebreid. Dat deed trouwens iedereen, zelfs onder de lessen was het oké !!!! En 's avonds met z'n allen de keuken in op strooptocht en natuurlijk tosti's bakken. Ook veel lekkere buitenlandse gerechten leren kennen. Want dat werd ook regelmatig gekookt door de keukenbrigade.

2003, Betty

We zijn met de opleiding AB ge...

We zijn met de opleiding AB gestart op de waalstraat en zijn geeindigd op de velperweg bij de service flat. Vriendinnen die ik uit deze leuke periode heb overgehouden zijn: Cindy visser en Miranda Godschalk.

2003, Esther
?