Algemeen Bijzondere US NYE GEA

Buorren 8 in Elahuizen, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Algemeen Bijzondere US NYE GEA, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Algemeen Bijzondere US NYE GEA foto

Op Algemeen Bijzondere US NYE GEA vind je 1 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier heb ik maar ander half jaar op school gezeten.

Hier heb ik maar ander half jaar op school gezeten. Knusse kleine oude school met twee klassen. Als je in je groep iets bij- zonders moest doen, mocht je in de lerarenkamer zitten. Buiten speelden we veel softbal, erg leuk. In de winter schaatsen op een bevroren weiland. Ik kwam uit het zuiden en noren of friesche doorlopers kende we niet, wij schaatsten op kunstschaatsen. Vorig jaar ben ik nog in Elahuizen geweest, de oude school was er niet meer.

Algemeen Bijzondere US NYE GEA, 1980

Gymnestyk: winterdei toutsjespringe yn it lokaal en simmerdei kastibal op it plein! Soms trampolinespringe, mear wie er net.

Gymnestyk: winterdei toutsjespringe yn it lokaal en simmerdei kastibal op it plein! Soms trampolinespringe, mear wie er net. Kennis der natuur: kuierje lans de mar en de blommenammen leare.

Algemeen Bijzondere US NYE GEA, 1966

Helaas ben in aan het eind van groep 3 verhuisd naar Strijen, in Zuid-Holland.

Helaas ben in aan het eind van groep 3 verhuisd naar Strijen, in Zuid-Holland. Toch heb ik wel hele goede herinneringen aan deze school en aan het dorpje Elahuizen

Algemeen Bijzondere US NYE GEA, 1986

?