Algemeen Bijzondere Praktijkonderwijs De Sprong

Elzenhof 124 in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Algemeen Bijzondere Praktijkonderwijs De Sprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Algemeen Bijzondere Praktijkonderwijs De Sprong foto

Op Algemeen Bijzondere Praktijkonderwijs De Sprong vind je 13 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

als groepsleerkracht op "Merwerode" bij Arie Breur(directeur).

als groepsleerkracht op "Merwerode" bij Arie Breur(directeur). Een wilde tijd; lang haar, tafeltennis, feesten bij collega's. Verschillende functie: stage begeleider, adjunct directeur. vanaf 2000 directeur van "de Sprong", school voor praktijkonderwijs. tot 1 januari 2010. Interim directeur ZMLK Toen bestuurder van SPON speciaal onderwijs Drechtsteden tot 2011. vanaf 2011 t/m 2016 werkzaam als directeur op kentalis tamarinde in Zoetermeer. Nu met pensioen.

Algemeen Bijzondere Praktij..., 1976

ik werk al bijna 36 jaar met veel plezier op deze school.

ik werk al bijna 36 jaar met veel plezier op deze school. De "droppings" op schoolkampen waren altijd een hoogtepunt. Meestal de weg echt kwijt.

Algemeen Bijzondere Praktij..., 1974

schoolkamp was altijd erg leuk en vooral mijn vriendinnen mis ik wel jessica de jong grada van est en aldwin jongeneel heb ik erge goeie herineringen aan.

schoolkamp was altijd erg leuk en vooral mijn vriendinnen mis ik wel jessica de jong grada van est en aldwin jongeneel heb ik erge goeie herineringen aan

Algemeen Bijzondere Praktij..., 1990

?