Alg. Christelijke School 'De Nieuwe School'

Dollardstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Alg. Christelijke School 'De Nieuwe School', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 12
  • Schoolgenoten 144

Op Alg. Christelijke School 'De Nieuwe School' vind je 12 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 109

Ik zat maar een jaar op deze s...

Ik zat maar een jaar op deze school. Dhr Diepenbroek was het hoofd. Na de Finse school zijn we eerst met de 5e klas naar het Irene Gebouw geweest, en daarna voor de 6e klas op de nieuwe school. Ik kan me Henk Eek en Gerrit vd Ham ook nog wel herinneren. Zij waren vrienden van mijn broer Tim.

2002, Greet

Ik heb met veel plezier op de ...

Ik heb met veel plezier op de nieuwe school gezeten. Dhr Diepenbroek was toen het hoofd van de school, verder herinner ik me Juffrouw Haafkens 4e klas, Dhr Vedder 5e klas, Juffrouw van de Tol 2e klas, juffrouw van de Kooi. Ik was geloof ik een erg rustig meisje, was gek op Donny Osmond (gelukkig is dat nu over!!)

2002, Deleted

logeren bij een klasgenootje; ...

logeren bij een klasgenootje; ik weet haar naam niet meer. In 1957 naar Amsterdam verhuisd. Gertje v.d. Ham is een naam die ik mij nog herinner. Ik woonde destijds in de Beukstraat (nr 34)

2002, Herma
?