Alexander Lobstein M.U.L.O

Frankendaal in Rotterdam, ( Toon op kaart )

243 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Alexander Lobstein M.U.L.O, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Alexander Lobstein M.U.L.O foto

Op Alexander Lobstein M.U.L.O vind je 91 klassenfoto’s en 243 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Otto Laprè is in december 2005 overleden.

Otto Laprè is in december 2005 overleden. - SchoolBANK.nl Ben in 1959 van het Charlois Lyceum op deze school gekomen en in 1961 naar Nieuw Guinea verhuisd. Kan me nog heel goed Rellum (Nederlands) herinneren. Wat een eikel was dat.

Alexander Lobstein M.U.L.O, 1958

Leuke school met rondjes lopen tijdens de pauze.

Leuke school met rondjes lopen tijdens de pauze. De orde was heel praktisch. Fijne tijd gehad met een ondertoon van een jong-volwassene. De faforiete leraren deden het het meest functioneel(Piena etc) en de meer oubolligen dat was effe afzien. De resultaten zijn er dan ook naar want Frans begrijp ik geen bal van en Duits ook al niet. Maar Spaans des te beter want dat kan je praktisch leren in alle havens in Zuid Amerika. En oefening baart dus toch kunst. Leuke tijd geweest daar aan de Frankendaal. Het leuke is dat als je wat ouder bent dat je kan relativeren wat eigenlijk anders had gekund. Ik moet zeggen dat er wel eens een 12 gegeven werd op een repetitie maar als ik de eindlijsten bekijk, kan ik dat niet meer terug zien. Dus ook aan de Frankendaal werd je behandeld als een nummer.

Alexander Lobstein M.U.L.O, 1965

Herinneringen? Jacqueline Roodduijn (?) met d'r mooie lange rode haren.

Herinneringen? Jacqueline Roodduijn (?) met d'r mooie lange rode haren. Harry Lagerwerf, schaatsen op de Enk. Gaston Jansen van het transportbedrijf. Jos Spuyt, m'n beste vriend. Eva Stok, Adrie Fortuijn... Wij zaten in de "F" klas, die leerlingen stonden er niet zo best voor. Ter geruststelling; het is allemaal goed gekomen...

Alexander Lobstein M.U.L.O, 1960

?