Alexander Hegius Scholengemeenschap

Het Vlier 1 in Deventer, ( Toon op kaart )

1840 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Alexander Hegius Scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Alexander Hegius Scholengemeenschap foto

Op Alexander Hegius Scholengemeenschap vind je 132 klassenfoto’s en 1840 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

WK 1978 Argentinie toen ik samen met Harry Jansen probeerde via Frankfurt, Dakar en Montevideo naar Buenos Aires te komen.

WK 1978 Argentinie toen ik samen met Harry Jansen probeerde via Frankfurt, Dakar en Montevideo naar Buenos Aires te komen. We werden uiteindelijk met tickets op zak door de douane in Frankfurt tegengehouden. De band Frits. Met de 4e klas gymnasium naar Schiermonnikoog met Kassens en zijn vrouw Sylvia. Dronken aan boord van de boot naar York door een fles VAT69, in beslag genomen door Lemmerman en Hofman. Teruggestolen door Harry Jansen en Gerrit-Jan Logt.

Alexander Hegius Scholengem..., 1973

Reis naar York, diverse schoolkampen, klasse-avonden.

Reis naar York, diverse schoolkampen, klasse-avonden. Favoriete leraren: Meneer Kijlstra (economie). Schoolliefdes: Peter Hettema, Donny Bos, Marcel v.d. Assem, Siebrand Albers, Jan Gerritsen en Wim Rensen. Vriendinnen: Ineke, Jeanet

Alexander Hegius Scholengem..., 1972

Er waren op het AH best wel een aantal heel goede leraren.

Er waren op het AH best wel een aantal heel goede leraren. Mevr. Dotinga vond ik een innemend mens. Trompert was een integere kerel. Beetje soft af en toe. Keizer gaf duits. Soms een beetje saai, maar hij leerde je wel duits. Een kei was natuurlijk Esser. Prachtige verhalen over boeken (August Vermeylen; de wandelende Jood; Hubert Lampo, etc.); een man ook met een levensvisie. De mevrouw die engels gaf; daar weet ik de naam niet meer van. Een beetje fantasieloos. Tenslotte Frielink voor geschiedenis. Een dromerige en droge man.

Alexander Hegius Scholengem..., 1974

?