A.L.Dubelschool voor MAVO

Karel de Grotelaan 375 in Deventer, ( Toon op kaart )

367 scholieren

Bekijk de volledige pagina van A.L.Dubelschool voor MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 367

Op A.L.Dubelschool voor MAVO vind je 17 klassenfoto’s en 367 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 238

Mooie meisjes, Jannie Kedde, Erna Ribbels, Anneke van Galen, Betty Lemke (klas hoger)Vrienden Rick van Wijk, Willem Kappert, Ronnie Kraag, Favoriete Leraar - Jan Alpoel - verliefd op de juf - Mw.

Mooie meisjes, Jannie Kedde, Erna Ribbels, Anneke van Galen, Betty Lemke (klas hoger)Vrienden Rick van Wijk, Willem Kappert, Ronnie Kraag, Favoriete Leraar - Jan Alpoel - verliefd op de juf - Mw. Sauer

2002, Hans

Opbouwen kantine voor schoolfeesten.

Opbouwen kantine voor schoolfeesten. Gerard Letteboer die zijn auto parkeert in de boom. Hij wilde bij de reunie opvallen.

2002, Deleted

de vijf jaar die ik op deze school gezeten heb waren geen van allen echt vervelend, denk er in elk geval met plezier aan terug.

de vijf jaar die ik op deze school gezeten heb waren geen van allen echt vervelend, denk er in elk geval met plezier aan terug.

2002, Els
?