Aldoende

Tweede Boerhaavestraat 22 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Aldoende, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Aldoende foto

Op Aldoende vind je 5 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraar : Meester Lia ling een topleraar!!! ook nog les gehad van meester de Waal die had een hond in de klas "wasco" Leuke school!.

Leraar : Meester Lia ling een topleraar!!! ook nog les gehad van meester de Waal die had een hond in de klas "wasco" Leuke school!

Aldoende, 1981

OOK LES GEHAD VAN DEZE TWEE EN DENK DAT DIT MARCELLA IS (M.

OOK LES GEHAD VAN DEZE TWEE EN DENK DAT DIT MARCELLA IS (M.A.A.VALK).DUS JE BENT EEN OUD KLASGENOOTJE VAN MIJ. DENK IK????????? vergeet niet tussen bakernet en com een punt te zetten.Ik weet dat niet mag van onze vrienden van schoolbank.maar dan moeten ze er maar voor zorgen dat het betalingssysteem werkt. En ja Bianca ken ik nog wel.kwam samen met die Remco (dikzak) op school en woonde aan de overkant van de school naast het oude belastingkantoor. groetjes van mij en stuur effe een mailtje

Aldoende, 1980

Ik zat ook in de klas bij meester de Waal.

Ik zat ook in de klas bij meester de Waal. Ik heb alleen in de 6e op deze school gezeten. Ik ken nog een paar namen: Benny, Sascha, Dave en Remco.

Aldoende, 1985

?