Albertine Agnesschool

Albertine Agnesplein ? in Groningen, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albertine Agnesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albertine Agnesschool foto

Op Albertine Agnesschool vind je 17 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

Ik heb leuke herinneringen aan deze school. Meneer Bijlsma, Meneer Farbiek, Juf Liemburg. Weekafsluiting Vakantie kinderfeest. Ik woonde in de Graaf Adolfstraat.

Albertine Agnesschool, 1975

Heb leuke herinneringen aan de school met Juf Kremer, Juf Nijenhuis heb ze later ook nog wel eens bezocht.

Heb leuke herinneringen aan de school met Juf Kremer, Juf Nijenhuis heb ze later ook nog wel eens bezocht. Met hoofdmeester Fijbes heb ik jaren contact gehad totdat hij is overleden.

Albertine Agnesschool, 1956

(nog bedankt voor de klassenfoto) die had ik niet eens ,veel namen die je ziet en nog weet thomas wasseram woonde in de kerklaan kreeg ik een hangertje van met een molentje erop heb ik nog steeds.

(nog bedankt voor de klassenfoto) die had ik niet eens ,veel namen die je ziet en nog weet thomas wasseram woonde in de kerklaan kreeg ik een hangertje van met een molentje erop heb ik nog steeds. Ellen rouppe mijn vriendin die verkering had met rene smit (ja kinderverkering)vind het echt leuk om al die namen weer te zien gezichten erbij en de oja gedachtes en af en toe leuke emails hoi teunie ;) was een leuke tijd en een leuke klas!!

Albertine Agnesschool, 1968

?