Albertine Agnesschool

Euterpestraat 28 1 in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

313 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albertine Agnesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albertine Agnesschool foto

Op Albertine Agnesschool vind je 47 klassenfoto’s en 313 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

bankafduwertje spelen (we verloren altijd van Rients), Wiebo (ook een mol ?) Tom (wezen ah.

bankafduwertje spelen (we verloren altijd van Rients), Wiebo (ook een mol ?) Tom (wezen ah...!) Meester de Haas (auw.. mijn oor !) Voetballen op het schoolplein. Meester Spoelstra (even een bladzij overnemen jongen.... !)

Albertine Agnesschool, 1972

eeyz mensen!!! ik vond ons groep 8 kamp echt super!!.

eeyz mensen!!! ik vond ons groep 8 kamp echt super!!

Albertine Agnesschool, 1993

Ik kwam in de derde klas op deze school, samen met mijn vriendinnetje en buurmeisje (1 dag ouder dan ik) Jolanda Joekema.

Ik kwam in de derde klas op deze school, samen met mijn vriendinnetje en buurmeisje (1 dag ouder dan ik) Jolanda Joekema. Eerst bij juf Folkersma, wat een schok. Toen meester Rispens, hoera! Daarna meester de Haas, die Ealse eens heel hard aan zijn oor heeft getrokken. De laatste klas bij meester Spoelstra, en juf van Dijk. Die heeft nog geprobeerd mij de Friese taal te leren, maar daar had ik niet zo'n zin in. Onder haar leiding de musical "de wonderlijke tijdmachine van professor Knap" Benno was de professor. Ik had 1 zinnetje", nl. "Stel je voor dat het echt waar is". Ach ja... Een leuke tijd gehad met veel vriendjes en vriendinnetjes. Een aantal nog gezien op een reünie in 2000.

Albertine Agnesschool, 1974

?