Albert Schweitzer-School

Skagerrak 11 in Emmeloord, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albert Schweitzer-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albert Schweitzer-School foto

Op Albert Schweitzer-School vind je 26 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de albert schweitzer was een prettige school, waarvan ik me nog goed meester koch herinner, die ons uren kon voorlezen.

de albert schweitzer was een prettige school, waarvan ik me nog goed meester koch herinner, die ons uren kon voorlezen. Hij hield zich volgens mij niet zo aan het programma maar kon ons uren boeien... Ook mijnheer Verdam vond ik een erg prettige meester. Hij hield de resultaten van toetsen bij in een soort voetbalcompetitie. Op woensdagmiddag ging hij met kleine clubjes kinderen de natuur in, waar hij van alles over kon vertellen. We plakten de plantjes die we onderweg plukten in ons herbarium. Een bijzondere man, hij deed dit op zijn vrije middag !!

Albert Schweitzer-School, 1973

mijheer vonk de drukte maker van de school en dan had je kemper nog grifiejoen nog en van de werf en je had nog twee schooljuffen als ik het goed heb en natuurlijk dopmeier de muzikant van de school.

mijheer vonk de drukte maker van de school en dan had je kemper nog grifiejoen nog en van de werf en je had nog twee schooljuffen als ik het goed heb en natuurlijk dopmeier de muzikant van de school

Albert Schweitzer-School, 1974

Ik was samen met nog een meisje de enige neger in de klas! Ook het lied: Meester Van Der Werf potje verf, potje inkt meester Van der Werf stinkt.

Ik was samen met nog een meisje de enige neger in de klas! Ook het lied: Meester Van Der Werf potje verf, potje inkt meester Van der Werf stinkt...

Albert Schweitzer-School, 1985

?