Albert Schweitzer Openbare Basisschool

Rembrand van Rijnstraat in Weesp, ( Toon op kaart )

221 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albert Schweitzer Openbare Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albert Schweitzer Openbare Basisschool foto

Op Albert Schweitzer Openbare Basisschool vind je 44 klassenfoto’s en 221 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een gezellig schooltje, een leuke tijd gehad met Barbara, Sven, Johan, Jacky, Menno.

Een gezellig schooltje, een leuke tijd gehad met Barbara, Sven, Johan, Jacky, Menno. Helaas Johan en Barbara moeten verliezen, nog regelmatig denk ik aan Barbara.

Albert Schweitzer Openbare ..., 1969

bereikbaar: willem aapje willemhilders ******* Ik werk bij ABN AMRO in de IT ben getrouwd met Katinka en heb 4 kids (Roseanna, Floris, Marinka en Annabel).

bereikbaar: willem aapje willemhilders ******* Ik werk bij ABN AMRO in de IT ben getrouwd met Katinka en heb 4 kids (Roseanna, Floris, Marinka en Annabel)

Albert Schweitzer Openbare ..., 1972

juf Smit (kersepit); meester Volkers; meester de Groot (had een groen/bruin en een blauw oog, hield van tekenen, waardoor de hele klas met een flinke achterstand naar de zesde klas overging); Kronenberg (had een hekel aan mensen de fout waren in de oorlog

juf Smit (kersepit); meester Volkers; meester de Groot (had een groen/bruin en een blauw oog, hield van tekenen, waardoor de hele klas met een flinke achterstand naar de zesde klas overging); Kronenberg (had een hekel aan mensen de fout waren in de oorlog en moeite met meester de Groot en een hekel aan meester Donker van de Plesmanschool, hij had bewondering voor Maarten Luther); aardige schoonmaakster van de school was mevr. Smolders; De meeste kinderen uit mijn klas ken ik nog wel. Te veel om op te noemen

Albert Schweitzer Openbare ..., 1954

?