Albert Schweitzer

Hammarskjoldstraat 226 in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

210 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albert Schweitzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albert Schweitzer foto

Op Albert Schweitzer vind je 23 klassenfoto’s en 210 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier heb ik de laatste twee jaar van mijn basisschooljaren doorgebracht.

Hier heb ik de laatste twee jaar van mijn basisschooljaren doorgebracht. Eerst bij meester Veenendaal en mijn laatste jaar bij meester Kramer. Het heeft even geduurd voordat ik er echt bijhoorde, maar daarna ging het wel beter. Vorig jaar zomer heb ik Sjoerd Munnik en Jamie Claus weer ontmoet en daarvoor kwam ik af en toe George Vas en Wouter van Noord nog wel eens tegen. Nu zie ik ze eigenlijk nooit meer... Jammer!!! Gerritsen_Marlies ** (et) ** hot-meel .. com

Albert Schweitzer, 1992

Leuke school, met vooral een gezellige 6e klas.

Leuke school, met vooral een gezellige 6e klas. Meester Vijfhuizen met zijn mooie verhalen. De reunie in 2000 was erg gezellig maar helaas was niet iedereen aanwezig. Waar is iedereen gebleven????

Albert Schweitzer, 1975

Ik heb de klassenfoto's erop gezet! Neem es een kijkje! Ik heb helaas maar twee jaar van deze school kunnen genieten! Ik kwam namelijk pas in groep 7 op deze school!.

Ik heb de klassenfoto's erop gezet! Neem es een kijkje! Ik heb helaas maar twee jaar van deze school kunnen genieten! Ik kwam namelijk pas in groep 7 op deze school!

Albert Schweitzer, 1994

?