Albert Jozefschool

Klein Coolstraat 37 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

203 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albert Jozefschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albert Jozefschool foto

Op Albert Jozefschool vind je 29 klassenfoto’s en 203 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school had als hoofdmeester de oude heer Veringmeyer die later werd opgevolgt door de jonge heer Veringmeyer.

Deze school had als hoofdmeester de oude heer Veringmeyer die later werd opgevolgt door de jonge heer Veringmeyer. De vrijgezelle Hr.Dubois (Kwallepik) was wel de meest markante leraar die ik in 2 klassen heb mogen meemaken. Mij is bijgebleven dat hij wanneer je niet luisterde aan je oor draaide, iets dat best pijnlijk was. Best een leuke school met voor die tijd al veel allochtone kinderen. Leerlingen van toen waren o.a. Jeroen van Houten, Robert vd Zande, Silvia Hanselman, Omar en z'n broer, Frankie ?, Johnnie?, Remedios?, Mariella ?, Nathalie ? en nog vele anderen waar ik de naam niet meer van weet.

Albert Jozefschool, 1970

leerkrachten: Dhr Dubois (las ons voor uit Fulco), Dhr Veringmeijer (streng!).

leerkrachten: Dhr Dubois (las ons voor uit Fulco), Dhr Veringmeijer (streng!). Gebouw van de welpen op de speelplaats. In de zesde klas samen met Paul Vreeswijk een project gedaan over de sovjet-unie. Verder in de klas Theo Peters, Mary Tabbernee, de tweeling Gabriella en Michael Mulder, Louis Duimel en Thea Schmitz. Hierbij beloof ik dat ik komend weekeinde mijn oude schoolfoto's zal opzoeken incl die van de Eerste Communie...en de lijst van klasgenootjes zal aanvullen...

Albert Jozefschool, 1966

Buiten Michiel hoop ik nog meer klasgenootjes te vinden.

Buiten Michiel hoop ik nog meer klasgenootjes te vinden. Idd Dir. Veringmeijer was streng !! gaf les in de 6e klas. Kan me de schoolbel nog herinneren, we vonden het prachtig als we die mochten halen. Dhr Dubois gaf eerst in de tweede klas les daarna ook nog in de 5e als ik me het goed herinner. Van Mevr.Ham weet ik dat ze Pastor geworden is en werkt(e) in Schiebroek in een verzorgingstehuis. De school was eerst gevestigd in de van Waerschutstraat daarna zijn we naar de klein Coolstraat verhuisd. Ik ben te vinden onder yellowrose1959 at lykos nl (k moet c zijn)

Albert Jozefschool, 1965