Albert Einstein Scholengemeenschap

Sportlaan in Spijkenisse, ( Toon op kaart )

195 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albert Einstein Scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albert Einstein Scholengemeenschap foto

Op Albert Einstein Scholengemeenschap vind je 5 klassenfoto’s en 195 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik vind het nog steeds heel erg jammer dat ik in het examenjaar net niet af kunnen maken (na de eerste SO's verhuist naar Zevenbergen).

Ik vind het nog steeds heel erg jammer dat ik in het examenjaar net niet af kunnen maken (na de eerste SO's verhuist naar Zevenbergen). De 'onthechting' is daarmee sneller ingetreden. Doodzonde.

Albert Einstein Scholengeme..., 1971

Alle meisjes die even leuk als onbereikbaar bleken! Geraldine Izaks, Marina Vasenna, Heidi Van Marion, Annemarijke Tiessen, en haar zus Marion.

Alle meisjes die even leuk als onbereikbaar bleken! Geraldine Izaks, Marina Vasenna, Heidi Van Marion, Annemarijke Tiessen, en haar zus Marion... Wat een zware tijd, met al dat huiswerk ook nog! Wat is er van Meneer Gaarkeuken geworden? En Mevrouw Jansson van Engels? Meneer Ebbe,Litjens, en Mevrouw Van Diepen? En de boxer Buf, die ik vaak uitliet in de pauze, van de concierge Meneer Uhland? Ik zou het graag weten!

Albert Einstein Scholengeme..., 1973

deze school zat in mijn tijd in hoogvliet gevestigd, sinds wanneer is dit veranderd?!?.

deze school zat in mijn tijd in hoogvliet gevestigd, sinds wanneer is dit veranderd?!?

Albert Einstein Scholengeme..., 1982

?