Albert Bakhuis school

Hoofdweg 56 in Westerhaar-Vrienzenveense Wijk, ( Toon op kaart )

168 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Albert Bakhuis school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Albert Bakhuis school foto

Op Albert Bakhuis school vind je 8 klassenfoto’s en 168 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ach je bent jong , dromerig en denkt overal aan behalve aan school .

ach je bent jong , dromerig en denkt overal aan behalve aan school . Ik denk dat ik wel wat stil en verlegen was.Wel gek dat ik jarenlang muziekant en discjockey was . Zo zie je maar . Verder vond ik Hermien wel leuk . grtsz H

Albert Bakhuis school, 1962

Kan me er niet veel meer van herinneren, alleen sommige leraren/leraressen, zoals juf.

Kan me er niet veel meer van herinneren, alleen sommige leraren/leraressen, zoals juf.ter Horst, Meester van Dijk, Meester Valentein,Meester de Boer?,Hoofdmeester van Oosten. Op weg naar school kan ik mij wel wat van herinneren, bij de bakker stiekem snoepjes kopen, over de sluizen lopen en dan naar het aapje kijken bij Klinkhamer.Die tot 1970 naar deze school gingen zaten bij mij in de klas,want in de 5de klas ging ik eraf toen was namelijk de Prins Mauritsschool klaar. En toen moest ik daar heen,ook weer in de 5de klas.

Albert Bakhuis school, 1964

Juffrouw ter Horst heeft grote indruk op mij gemaakt als leerling van de eerste klas.

Juffrouw ter Horst heeft grote indruk op mij gemaakt als leerling van de eerste klas. Een jaartje op deze school, daarna gingen we verhuizen naar Holten. Tijdens mijn eerste schooljaar lag mijn moeder in het Sanatorium in Hellendoorn en ik werd verzorgd door m'n vader en mijn tante en oom die aan de Sluiskade woonden. Kwam later regelmatig een kijkje nemen op de school. Meester van Dijk, voorzitter van Voorwaarts, maakte grote indruk op mij.Contact verloren nu er geen familie meer woont. Kom vast nog weleens oud-klasgenoten tegen.

Albert Bakhuis school, 1963

?