Akademie voor Massage en Beweging

Kloveniersburgwal 63/a, Amsterdam. in Amsterdam, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Akademie voor Massage en Beweging, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Akademie voor Massage en Beweging foto

Op Akademie voor Massage en Beweging vind je 0 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heel wat anders dan bouwen en timmeren.

Heel wat anders dan bouwen en timmeren. Nadat ik de prognose had gekregen dat ik mogelijk als gevolg van de complicaties een ongeval in een rolstoel zou kunnen belanden omdat de bouw te belastend was voor mijn lijf, ben ik informatie over therapieen gaan zoeken die mij weer op de been konden krijgen en houden. Na een zoektocht van 5 jaar was ik uiteindelijk zelf therapeut. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon en ben toch weer gaan bouwen.

Akademie voor Massage en Be..., 1992

Vooral na het eerste jaar had ik twijfels of ik wel door moest gaan.

Vooral na het eerste jaar had ik twijfels of ik wel door moest gaan. Dit lag beslist niet aan de kwaliteit van de opleiding. Het had meer met mijn eigen proces te maken. Achteraf ben ik blij dat ik heb doorgezet. Daardoor heb ik een loopbaan kunnen kiezen die ook vooral bijdraagt aan mijn persoonlijke (spirituele) groei. Iets wat ik voorheen vaak mistte.

Akademie voor Massage en Be..., 1998

Parttime opleiding,eerst nog in De Roos, later in een eigen gebouw in de Jordaan.

Parttime opleiding,eerst nog in De Roos, later in een eigen gebouw in de Jordaan. Met Conny Coppen als een van mijn belangrijkste docenten, van haar heel veel geleerd. Zelf daar ook nog kort bewegingslessen en Afrikaanse dans gegeven.

Akademie voor Massage en Be..., 1990

?