Akademie voor Expressie door Woord en Gebaar

Janskerkhof 18 in Utrecht, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Akademie voor Expressie door Woord en Gebaar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Akademie voor Expressie door Woord en Gebaar foto

Op Akademie voor Expressie door Woord en Gebaar vind je 16 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school was een levensschool voor mij.

Deze school was een levensschool voor mij. Hard soms, maar ook de basis voor mijn verdere leven. Ik was bang voor Koppé met zijn aanwijsstok, waarmee hij keihard op het bord sloef als je niet oplette, Renier Niëns was ook mijn favoriet niet (en wederzijds geloof ik), hoeveel studenten er niet huilend naar buiten liepen als ze weer een "evaluatie" van Renier hadden gehad en kompleet waren afgekraakt!Marianne Colijn was als een moeder voor me, verder zeer goed contact (nog steeds!) met Fons Eickholt. In het begin nog Daan Manneke voor muziek en Dan Heiman voor beweging,Rudy Corens voor kostuum, later Attie Tabak. Jan Denters als loensende bibliothecaris,eerst nog Wanda als directrice, later Frank van Kreunigen, strijd tussen de twee richtingen van dichtbij meegemaakt. Jan Meilof (prima docent), Anne van Wageningen voor "KUMA" (niet te volgen die man),Tijn Evers en Hans Everse. Veel docenten zijn helaas al overleden, zo ook Anton van Geffen en Eugène van Wageningen.

Akademie voor Expressie doo..., 1972

verwarrend,confronterend, intrigerend, Myrna, klein maar fijn,Carolien op motor,.

verwarrend,confronterend, intrigerend, Myrna, klein maar fijn,Carolien op motor,

Akademie voor Expressie doo..., 1980

Niet echt positieve ervaring.

Niet echt positieve ervaring. Tussentijds gestopt. Wel diploma gehaald voor erg leuk vak. Pas geleerd in de praktijk. Nu al vijfentwintig jaar actief docent theater op diverse plekken.

Akademie voor Expressie doo..., 1975

?