Akademia Pedagogiko Korsou

Scharlooweg in Punda, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Akademia Pedagogiko Korsou, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Akademia Pedagogiko Korsou foto

Op Akademia Pedagogiko Korsou vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De onderwijzersopleiding was gedurende deze 3 jaar gevestigd in een nieuw schoolgebouw in de toen pas in aanbouw zijn Brievengat nobo, een nieuwe buurt met volkswoningen.

De onderwijzersopleiding was gedurende deze 3 jaar gevestigd in een nieuw schoolgebouw in de toen pas in aanbouw zijn Brievengat nobo, een nieuwe buurt met volkswoningen. Jacques Veeris als zeer gediciplineerde directeur van de Akademia, Jubi Evertsz als adj. directeur en een team van leuke docenten. o.a. Werkhoven (Handv), Beckers (muz) daCosta Gomez psych, did) Lee (rek) de Windt (aardr) Do Rego (cuma), Haddocks (gym) enz. Het is al heel lang geleden. En niet te vergeten Ben Schasfoort (tek) niet leuk!!!

Akademia Pedagogiko Korsou, 1971

Mijn leukste herinneringen zijn: kamp en de bonte avond!!! Mijn beste klasgenootjes zijn:Celeste,Yola,Euge,Marisela,Arelis,Aicheline en Angela.

Mijn leukste herinneringen zijn: kamp en de bonte avond!!! Mijn beste klasgenootjes zijn:Celeste,Yola,Euge,Marisela,Arelis,Aicheline en Angela

Akademia Pedagogiko Korsou, 1997

Geweldige tijd heb ik gehad.

Geweldige tijd heb ik gehad. Vooral de dramalessen van Laura en de lessen van Gachi waren super gezellig. Juf Chan zal ik ook nooit vergeten.

Akademia Pedagogiko Korsou, 1992

?