AHK Theaterschool Opleiding Theaterdocent

jodenbreestraat 3 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van AHK Theaterschool Opleiding Theaterdocent, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 16

Op AHK Theaterschool Opleiding Theaterdocent vind je 0 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 6

De school zat toen nog aan het...

De school zat toen nog aan het Hortusplantsoen. Geweldige tijd geweest. Heb enorm genoten. Zat o.a. in de klas bij: Carla, Eva, Hans, Henk, Eddy, Rachel, Loes, Cees, Tim, Rianne en David.

2004, Okke C.

Zeer gemotiveerde studenten en...

Zeer gemotiveerde studenten en een hoog eigenwijsheidsgehalte, wel leuk.

2005, Mariëtte

Beste herinneringen (en dat zi...

Beste herinneringen (en dat zijn er veel): * Peter v. R. die tijdens zijn solo als travestiet van de trap dondert * Marianne K. in de stop-cirkel van Yolande Bertsch, die haar "Ojee"-impulsen weer eens volgt * sowieso alle lessen van Yolande Bertsch. * Birte's gezicht toen Trude Lute uitviel en zei: "Doe het zoals, Richard!" * Sarah die geluid leerde maken bij Bart Kiene. * de lessen van Dorien Folkers en Jan Taks, eigenlijk van alle mimedocenten wel. * Erika Rooda's: "Niks, je kan het niet! Je kan het NOG niet!" * Het moment dat ik 3 maanden na het begin van m'n eerste jaar ontdekte, dat Job en Jaïr nìet homo waren, maar Elise wél. Shokking.

2006, Deleted
?